You can always go back to your soulmate. That's what makes them a soulmate

Greek


älskar greek:)

blev inte mkt till sovmorgon i morse, blev istället o kliva upp o följa med pappa ut på sjön för o ta upp nät. Fcik några goa firrar i nätet oxå, så nu har vi mat till vintern:P

ikväll blir de nog att fixa boels hår till fotbollsgalan sen hem o äta flundrar me grannarna o sen kanske tillbaka till stan för att gå ut:) får se hur mkt ja orkar med, blir ju så himla trött av vändret.


Kommer tillbaka till öjn nästa helg då de blir maskeradfest o innebandy =)

 

Pussin the summertimes..

e nu tillbaka på min ö:) lyckade komma med flyget idag igen, tur som fan!!
hoppas på att få träffa några av mina nära o kära vänner nu när ja e hemma. men ska hem igen nästa vecka o fira Halloween, blir kul:) O så e de ju GGN då men de hoppar ja nog, e ju såå kallt o jockigt:P

var igår me ellie o malin o hade vår vanliga onsdags middag, hade så himla kul, men de har vi alltid:D

praktik i morrn sen e de helg, blir nog lite idol mys me boel o kanske forre i morrn^^HAHA


peace out

bad influence

igår var ju en fullspäckad dag, började då med att åka till flygplatsen och hoppas på att få plats på flyget som var fullbokat, och tur som man har så fick ja plats, trodde verkligen inte. men blev helt överlycklig när dom ropade upp mitt namn i högtalaren:)
så sen bar de av hemåt, flög för första gången själv och ja e såå flygrädd men de gick bra:) e så stolt över mig själv.
sen när ja kom fram så ringer min syster som ska hämta mig att hon står mitt i visby och att bilen har pajat:P min bil e lite rolig så. men tur nog hade någon hjälp henne att knufffa upp bilen så hon slapp stå mitt på vågen(Y)
så min pappa fick åka ända från sanda in till stan och fixa bilen, men såklart började den fungera direkt när han kom.
hann sedan hem o äta sen åkte vi på innebandy träning, så himla kul. har saknat de som fan:)

o sen i dag så var ja o mamma o boel på stan o shoppade lite, och när vi e i provrummet o provar så frågar ja min mamma om hon kan hämta en storlek större och då säger hon: har du lagt på dej lite??!!
min mamma e så gullig^^

i morrn blir de att åka in till stan o klippa mathias o sen ska min syrra måla på  mig, skulle måla vart alla muskler sitter blir ju kul. sen ska ja o boel o annica på hamnplan o lyssna på pistoff, ska försöka få med oss mathias oxå. ska locka med lite tårta så de kanske de går:P


nu blir de att sussa, natti pussokram/E


times like these

har idag haft egen hårvård,och hade ännu inte bestämt mig vad ja skulle göra när ja kom dit, men fick lite råd av en lärare som tyckte att ja skulle ha mörkt hår.
vilket sedan blev jätte bra, e mörkbrunt med lite rött i o sen ljusa slingor.

men de var många andra som inte blev nöjda, ellie blev jätte röd i håret när hon egentligen skulle bli brun/röd så dom fick färga om henne men de var ännu lite rött kvar,sedan blev inte henens klippning så bra heller så fick göra om de oxå.
 var en heldag verkligen.

Jo och i helgen skulle ju ja malin o ellie gå ut här i sthlm, och hade lite förfest här hos mig sen så drig vi in till city, men visste ju inte vart man skulle gå och våran kompis ingmarie som skulle möte oss i sthlm o följa med hade ju tappat bort sin mobil så vi fick inte tag i henne. så blev att vi traskade omkring i sthlm och sedan gick på max och åt:P men vi hade så himla roligt iaf. sen sov malin över här och på söndan kom ellie hit o vi såg på idol.
sådär lagom  dagen efter dag:P

nu e de bara 2 dar kvar tills ja ska hem till ön:) ska bli kul, får stanna så många dagar

pussokram

I got soul..

.. måste lägga till Tove i idol rockar ju fett..fan va bra hon var!!! fick sms av Johanna nu att de snöade:D Åhh va mysigt, tänkt va lite snö kan få en att må så bra:) man får en sån  härlig känsla i kroppen när man ser snön falla:D

fast tråkigt nog snöar de inte vid mig:( men hoppas de kommer hit!!P&Kthe story

Ligger nu nerbäddad framför tvn och ser på idol. Hejar på Jon och Moa(hoppas hon går vidare) har så himla sköna stilar.
Pratade just med boel och hon berättade om att pistoff ska spela på hp varje fredag nu, så nästa fredag är det inbokat att vi ska dit:)

Blir att stanna i Bromma i helgen, får se om ja klarar mig utan mitt gotland:p men ska nog gå bra, har redan planer för helgen här, ska nog bli lite fest med några från klassen och kanske gå ut på någon krog:) får se vad sthlm har att bjuda på^^

Tycker tiden går så snabbt, snart e de jul och snö ute, tyckte just att de var sommar.
kan inte tro att ja redan har bott här i snart 2 månader.
jag som aldrig skulle flytta från lilla Gotland, och allra minst flytta till sthlm.

jaja nu blir de lite mer idol:)


The story- Brandi Carlile


Hugsandkisses


RSS 2.0