i don't love you

Sitter nu och ser på den som jag tycker har världen bästa musikvideo och det är I don't love you med My chemical romance. Är så himla underbar och så mycket känslor.


Min syster har rymt hem till Gotland så jag är ensam i Sthlm nu men jag ska oxå åka hem, fast i morrn efter jag har fått mina naglar fixade av Emelie, hon ska nämligen ha prov och jag ska vara modell åt henne.

ska bli kul o komma hem, har saknat familjen jätte mkt och Niclas. Ska nog få se hans lägenhet i morrn, spännande:) Hoppas han har städat:Phttp://www.youtube.com/watch?v=SO9Lj0T93Xk
Puss

break down in tears

Är nu tillbaka i sthlm, har varit här i snart en vecka och längtar redan tillbaka till ön, vill bara tillbaka o aldrig mer lämna den.Just så känns de nu.

Har kommit in i nån fas där jag gråter hela tiden , eller känner för att gråta. Och tror de beror på mina p-piller.
Min syster sa att hon var jätte förbannad hela tiden i början och jag är deppig, eller ledsen. allt får mina ögon och tåras. Är jätte jobbigt vill bara vara som vanligt, men men de e väl bara o stå ut. Måste ju ta slut nån gång:P

I helgen blir jag dessutom utkastad från lägenheten för Boels kille kommer hit så jag ska få bo vid Ellie:)
ska bli roligt, har inte träfat henne på så länge och inte malin heller så hoppas på lite tjejmys på lördag:)
Nästa helg blir de äntligen gotland igen och ska förhoppningsvis få se Niclas och Jockes lägenhet, kan bli spännande!
nä nu ska jag ta hand om min syster lite som ligger på sängen och rensar öronen:O japp konstig men sant. Hon är ett öronbarn!
Pussar och kramar

2011 here i come

Nu är jul och nyår förbi och det har vart jätte mysigt att få umgås med familjen och släkten.
Har hänt massor med grejer här hemma under julen så har varit riktigt spännande. Så får se hur allt slutar.

2010 slutade kanske inte så bra, juldagen var inte nån höjdare för nån av oss systrar. Att gå ensam på krogen får en att tappa lusten lite, sen så var de inte så kul på strand heller så bestämde mig för att gå hem efter en timma, i det härliga vintervädret vi har(skit kallt).

Sen har jag varit sjuk hela veckan innan nyår men hann bli frisk till nyår så jag kunde få fira lite med vännerna o pojkvännen. Var roligt men blev lite småtjafs innan tolvslaget men sen blev de bättre så vi fick ett glatt avslut och början på 2011.
Har sen umgått med min pojkvän och myst med honom hela dan, så himla underbart.

Hoppas nu på ett riktigt bra år och ett bra jobb:) så håll tummarna för migLåt för det nya året: Eliza Doolittle-pack up


xoxo

RSS 2.0